Over mij

Ireen Heegen

Aangezien ik het belangrijk vind dat u een goed gevoel heeft bij de persoon die u helpt met uw financiën, zal ik me hier kort voorstellen.
Ik ben Ireen Heegen, geboren in 1979 in een sociaal nest. Vader zette zich met grote creativiteit in binnen de gemeente waar hij werkzaam was, om te voorkomen dat mensen tussen wal en schip vielen. Vanaf zijn pensioen tot aan zijn dood in 2018 heeft hij zijn kennis van de ambtelijke organisaties ingezet om mensen te helpen die de weg kwijt raakten in de wirwar van regels. Hieraan ten grondslag lag de overtuiging dat iedereen, ongeacht afkomst, religie, geslacht of ras, gelijke kansen hoort te hebben, maar dat om dit te bereiken, sommige mensen meer hulp nodig hebben dan anderen. Deze overtuiging heb ik geërfd.

Ik heb tot 2017 bij de gemeente Emmen gewerkt als beschermingsbewindvoerder. Ik heb dit met ontzettend veel plezier gedaan, maar merkte ook dat ik door de vele bureaucratie geremd werd in mijn enthousiasme om mensen te helpen daadwerkelijk een beter leven te creeëren. Regels horen mensen te dienen en niet andersom.
In 2017 heb ik na een ziekteperiode besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik heb hierbij het geluk
gehad dat ik gesteund werd door mijn oude werkgever, waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen
tot waar ik nu sta: een bewindvoerder met hart voor haar cliënten. Ik zie elke cliënt als individu, en werk met afspraken die bij zowel u als mij passen. Zoveel regie als mogelijk, zo weinig als nodig.

Mijn kracht zit in het kleinschalige. Ik heb geen personeel. Ik wil u persoonlijk leren kennen. Weten wat er speelt in uw leven. Bij mij hoeft u geen keuze menu door, maar krijgt u me gelijk aan de telefoon, of u kunt me persoonlijk appen of mailen. Minimaal 1 keer per jaar kom ik bij u langs voor een evaluatie gesprek, en om uw wensen te bespreken. Wanneer dit nodig is ook vaker.

Sunrise Bewindvoering

Soms is het, al dan niet tijdelijk, lastig om uw financiën te beheren. Hierdoor kunnen problemen zich opstapelen.
Sunrise Bewindvoering helpt u graag, en neemt u deze zorg uit handen op een verantwoorde manier.
Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvend informatiegesprek.
Contact